Yrittäjän tervehdys

Olen Liikuntakeskus Jumppariinan yrittäjä, liikunnanohjaaja ja artesaani Saara Kokko.

Olen ollut mukana Jumppariinassa yrittäjänä sen toiminnan alusta asti. Monta jumppaa on jumpattu ja hikipisaroita vuodatettu. Vuosien varrella moni asia on muuttunut ja kehittynyt, mutta edelleen Jumppariinan tavoitteena on tuottaa rentoja, mukavia ja tehokkaita jumppatunteja. Haluamme palvella sinua ammattitaidolla ja iloisin mielin.

On hienoa olla mukana tsemppaamassa sinua liikunnan saralla. Vuosien tuoman kokemuksen myötä haluan erityisesti muistuttaa oman kehon kuuntelun tärkeydestä. Ole armelias itsellesi ja lepää silloin kun siltä tuntuu. Levänneenä liikkuminen taas maistuu ja mieli pysyy virkeänä. Minulle ja kaikille ohjaajillemme on tärkeää, että lähdet jumpistamme hyvillä mielin.

On ollut aivan mahtavaa huomata, että asiakkaat viihtyvät jumpissamme vuodesta toiseen. Sen parempaa kiitosta työlleen ei ohjaaja voi toivoakaan. Erityisen iloinen olen aina myös silloin kun jumppaajat palaavat salillemme pienten taukojen jäkeen. Erilaisissa elämäntilanteissa aikaa ja voimia harrastaa on niin eri tavalla.

Tämä on myös yksi tärkeä syy siihen, miksi emme vaadi pitkäaikaista sitoutumista ja jäsenyyttä salillemme. Voit aina harrastaa aikataulusi, intosi ja voimiesi mukaan ja maksat vain niistä tunneista, joilla olet ollut mukana. Tule rohkeasti mukaan pitkänkin tauon jälkeen. Täällä sinua odottaa tuttu ja kodikas ilmapiiri. 

Liikunnan harrastaminen on monelle hyvä keino työelämässä jaksamiseen. Koska minä liikun työkseni, oli minun löydettävä oma tapani ladata akkuja. Opiskelin sisustusalan artesaaniksi yrittämisen ohessa ja valmistuin toukokuussa 2008. 

Käsillä tekeminen ja perheen kanssa puuhastelu on minun keinoni jaksaa joskus aika kovaakin yrittämistä. Omat lapset alkavat olla jo aikuisia melkein kaikki. Ilokseni saan olla "bodypumppaava" mummo kahdelle lapsenlapselle.

Käy tutustumassa: www.saarakokko.fi